Uw allround loodgieter in Oldenzaal

Installatiebedrijf Velo van der Bij heeft een groot assortiment aan producten in Oldenzaal. Als loodgieters leveren we u onder andere verschillende producten voor verwarming, zoals CV-ketels en radiatoren. Ook voor sanitair kunt u bij de loodgieter uit Oldenzaal terecht; zowel standaard als luxe producten kunnen wij u in Oldenzaal leveren. Door ons uitgebreide aanbod kunnen wij voor iedere situatie en elk budget een geschikte installatie voor u selecteren. De loodgieters voorzien u graag van informatie en geven u een advies op maat over al onze producten.

Van verwarming tot sanitair en meer!

In Oldenzaal heeft ons loodgietersbedrijf een groot assortiment aan producten. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse ketels van de gerenommeerde merken Nefit en Agpo. Wilt u een ketel die energiezuinig is? Dan kunnen wij u van harte onze HR+-ketels aanbevelen. Ook voor materialen op het gebied van sanitair bent u bij ons aan het juiste adres. De loodgieters hebben een sterk team van sanitair specialisten achter zich staan. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van sanitair. Van standaard tot luxe producten; wij kunnen u alles leveren wat u maar wenst!

Bent u benieuwd naar onze producten? Als u woont in Oldenzaal of omgeving, kunt u altijd contact opnemen met de loodgieters. Wij staan voor u klaar!