Storing? In Oldenzaal helpen wij!

Heeft u last van een storing in uw CV-ketel? Worden uw radiatoren niet warm? Heeft u last van lekkage, of een verstopping van uw afvoer? Installatiebedrijf Velo van der Bij zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen! Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om te kampen met een storing. Heeft u hiervan last in Oldenzaal? Wij schieten u te hulp.

Wanneer u ons inschakelt bij een storing dan zorgen wij ervoor dat wij zo snel mogelijk aanwezig zijn. Omdat wij werken in Oldenzaal en in omgeving, kunnen wij in een zeer kort tijdsbestek bij u thuis zijn! Ten eerste zullen wij proberen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij vele storingen meegemaakt en weten wij in de meeste gevallen direct voor een oplossing te zorgen.

Voorkom problemen door onderhoud

Door regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw apparatuur kunt u een storing voorkomen. Schakel daarom periodiek de onderhoudsdienst van uw loodgieter in Oldenzaal in. Tijdens het onderhoudswerk zorgen wij ervoor dat uw apparatuur wordt schoongemaakt en gecontroleerd op mankementen. Indien nodig worden bepaalde onderdelen vervangen en mankementen gerepareerd. Wilt u er zeker van zijn dat uw apparatuur optimaal wordt onderhouden? Sluit dan in Oldenzaal een onderhoudscontract bij ons af. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden!