Badkamer installeren in Oldenzaal

Heeft u een nieuwe woning gekocht, waarin een badkamer geplaatst moet worden? Of is het hoog tijd om uw huidige exemplaar te vervangen? Een badkamer installeren kan Installatiebedrijf Velo van der Bij voor u verzorgen. In Oldenzaal en omgeving staan onze experts klaar om u van dienst te zijn. Een douchebak plaatsen of inloopdouche maken? Op ons kunt u altijd rekenen!

Wij denken met u mee

Een nieuwe badkamer uitzoeken is een proces dat vaak veel tijd kost. Allereerst moet u duidelijk weten wat uw wensen zijn. Wilt u wel of geen bad? Wat voor soort douche wilt u precies? En moet de wasmachine wel of niet in dit vertrek komen te staan? Kunt u bij al deze vragen wel wat professionele ondersteuning gebruiken? Onze specialisten denken met plezier met u mee. Dankzij onze jarenlange ervaring als badkamer installateur kunnen wij u bovendien op mogelijke valkuilen wijzen. Zo kunt u veel ongemak voorkomen!

Schakel ons in

Heeft u al een keuze voor de badkamer gemaakt, en wilt u deze laten plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In de regio Oldenzaal kunnen we dit vakkundig voor u verzorgen. Ook voor reparatie en onderhoud kunt u onze hulp inroepen. Wij zijn uw allround specialist op het gebied van badkamers!