Leidingwerk aanleggen in Oldenzaal

Bent u op zoek naar een expert om leidingwerk in uw woning of bedrijfspand aan te leggen? In Oldenzaal en omgeving klopt u dan aan bij Installatiebedrijf Velo van der Bij. Vertel ons uw wensen en wij voeren het uit! Of weet u misschien nog niet op welke manier het leidingwerk optimaal kan worden aangelegd? In dat geval denken wij met plezier met u mee. Wij zijn uw ervaren expert in leidingen aanleggen!

Buitenkraan of afvoer aanleggen

Onze aanlegmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Wilt u een waterleiding aanleggen? Een buitenkraan of afvoer? Op ons kunt u rekenen! We hebben jarenlange ervaring en deskundig personeel. Samen met moderne technieken en gereedschappen is dat een uiterst succesvolle combinatie! Ook het verleggen van leidingen kunnen we voor u verzorgen. Soms liggen de buizen namelijk niet (meer) op de best mogelijke plek. Met onze hulp kunt u dit verhelpen. Het moge duidelijk zijn: wij denken niet in problemen, maar in oplossingen!

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkwijze, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op. Dat kunt u doen door te bellen naar 0800 255 3733. Ook kunt u het contactformulier invullen. Leidingwerk aanleggen? In de regio Oldenzaal staan onze experts altijd voor u klaar!