Installateur nodig in Oldenzaal?

Bent u op zoek naar een loodgieter? Bij onze experts bent u dan zeker aan het juiste adres. Dat is echter niet het enige wat we voor u kunnen verzorgen. Ook als u een vakkundige installateur wilt inschakelen, kunt u bij ons terecht. Installatiebedrijf Velo van der Bij is in de regio Oldenzaal uw specialist voor alle installatiewerkzaamheden.

Van vloerverwarming tot airconditioning

Wilt u een CV ketel laten installeren? Twijfelt u over vloerverwarming of airconditioning, en zoekt u deskundig advies? Wilt u zonnepanelen laten leggen of moet er bedrading in uw woning komen? Of wilt u uw huis duurzaam laten maken? Voor al deze installatiewerkzaamheden kunt u zeker op ons rekenen. Wij zijn als installateur specialist in medische aanpassingen doen. Meer weten? Neem gerust contact op, want we vertellen u er graag alles over!

Ervaren installatiebedrijf

Welke klus u ook wilt laten uitvoeren, wij regelen het voor u. Zoekt u een ervaren installateur? Bij ons moet u zijn. Vindt u het lastig om een concreet plan voor de werkzaamheden op stellen? We denken met plezier met u mee. We inspecteren de situatie en geven u persoonlijk advies. Zo komen we samen tot het best mogelijke plan. Vervolgens voeren we dat met veel plezier voor u uit. Ons installatiebedrijf staat in Oldenzaal en omgeving altijd voor u klaar!