Uw ervaren loodgietersbedrijf

Installatiebedrijf Velo van der Bij is uw loodgieter in Oldenzaal en omgeving. Ons loodgietersbedrijf voert diensten uit op het gebied van onder andere riooltechniek, sanitair, dakwerkwerkzaamheden en elektra. Ons loodgietersbedrijf is er zowel voor de levering, de installatie, het onderhoud en de reparatie van uw technische installaties. Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf in Oldenzaal? Bij onze experts bent u aan het juiste adres.

Onze loodgieterswerkzaamheden in Oldenzaal

U kunt ons loodgietersbedrijf inschakelen voor het uitvoeren van allerlei loodgieterswerkzaamheden. Kwaliteit staat bij onze dienstverlening altijd voorop; onze loodgieters beschikken over de kennis en kunde om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Al onze vakmannen hebben de juiste diploma’s op zak, en ons bedrijfwerkt uitsluitend met de beste producten en materialen. Zo bent u verzekerd van technische installaties die tijden meegaan! Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf in Oldenzaal waarbij uw belangen voorop staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons loodgietersbedrijf is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Installateurs (VNI). Dit betekent dat we altijd op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. We zijn gecertificeerd voor de BRL 6001, de vervanger van het waarborgcertificaat, en VCA 1. Bovendien zijn wij een erkend leerbedrijf, waar gemiddeld 2 of 3 leerling-installateurs in dienst zijn die binnen de organisatie de fijne kneepjes van het vak leren.